dinerarrangementen

dinerARRANGEMENTEN BIJ LAZY LEMON

Stap binnen bij Lazy Lemon en laat je verrassen door onze betoverende dinerarrangementen. Wij nodigen je uit voor een avond vol culinaire hoogstandjes, waar smaak en gezelligheid samenkomen. 

Dit zijn allemaal slechts ideeën van ons,
in overleg kunnen de dinersarrangementen aan uw smaak worden aangepast.

buffetten stemmen we graag samen met u af! Alles is mogelijk! u kunt hiervoor mailen naar: info@lazylemon.nl

lazy lemon shared dining - a

 minimaal 2 personen  |2 gangen 29,5 p.p. | 3 gangen 34,5 p.p.

wat is het? shared dining is een vorm van eten waarbij je meerdere kleine gerechten bestelt en deelt met je tafelgenoten. je hebt dus niet maar één bord voor je staan, er staan meerdere gerechten op tafel die samen worden opgegeten.  dit is gezellig en sociaal eten met elkaar.

kies met je tafel gezelschap drie voorgerechten en drie hoofdgerechten , achteraf sluiten we af met een verrassingsdessert van de chef

 

broodplankje vooraf 7 euro (geschikt voor 2 personen)

lazy lemon diner - b

minimaal 10 personen | 32,50 per persoon

Voorgerechten

verschillende broodsoorten en dippers – of – Zachte panna cotta van zoete aardappel met vadouvan, kruim van hazelnoot, Indiaas gemarineerde aubergine en krokant gefrituurde ui

hoofdgerechten

zacht gestoofde varkenskoontjes met jus van bruin bier en kruidkoek, knolselderij-puree en gekarameliseerde rode ui –of – zalmfilet met spinazie, milde currysaus en papadum

nagerecht

aardbeienmascarpone cheesecake in een potje, met aardbeienijs en meringue

lazy lemon diner - c

minimaal 2 personen  |32,50 per persoon

voorgerechten

soep van de dag, wisselende dagsoep – of – groene shakshuka van tuinerwtjes en sojabonen, met kokos-yoghurt en naanbrood

hoofdgerchten

green curry, chicken met wortel-pickle, kimchi, komkommer, plat brood en basmatirijst – of – gewokte biefstuk reepjes met een soja-sesam saus, wilde rijst met kidneybonen, oesterzwammen en gefrituurde rucola

nagerecht

warme apfelstrudel met vanillesaus en roomijs

broodplankje vooraf +7 euro (geschikt voor 2 personen)

lazy lemon diner - D

minimaal 10 personen | 35 per persoon

voorgerechten

sushibowl gevuld met zalm, wakame, avocado, soja boontjes, zoetzure wortel, ponzu en furake – of – een wrap carpaccio, salade, avocado, Grana Padan0, gebakken bacon, sriracha mayonaise en tomaten salsa

hoofdgerechten

surf en turf van kogelbiefstuk met knoflookboter en gebakken gamba’s – of – kabeljauwfilet met tuinerwtenpuree, geroosterde wortels en zachte dragon saus

nagerecht

dame blanche 2.0, vanille-ijs met witte chocolademousse, vanillesaus en profiteroles

 broodplankje vooraf +7 euro (geschikt voor 2 personen)

buffet - a

minimaal 20 personen  |27,50 per persoon

  • Verschillende broodsoorten en smeersels

Voorgerechten:

  • Carpaccio van rundvlees met rucola, grana padano, pijnboompitten en pesto
  • Gerookte kip met mosterd-dragon mayonaise , amsterdams uitje en jonge spinazie
  • Opgerolde gerookte zalm , roomkaas, couscous, avocado en tomaten salsa
  • Salade van bietjes, granny smith appel, granaatappel en pecannoten
  • Griekse salade van tomaat, olijven feta, zon tomaat en rode ui
  • couscous met mango, cashewnoten, groene asperges en sinaasappel vinaigrette

Hoofdgerechten:

  • Roergebakken biefstuk puntjes in stroganoff saus
  • Varkenshaas met paddenstoelen saus
  • Zalm stukjes met spinazie gele curry saus
  • Lamscurry met spinazie en jonge aardappel
  • Krokante aardappel wedges met tuinkruiden
  • Basmati rijst met ras el hanout en knoflook
  • Sperciebonen met oregano boter
  • quiche van zoete aardappel, pompoen en asperge

buffet - b

minimaal 20 personen | 32 per persoon

  • Verschillende broodsoorten en smeersels

Voorgerechten:

  • Zoete aardappel/ pompoensoep met suikerbrood croutons
  • opgerolde Carpaccio rolletjes van rundvlees met rucola, grana padano, pijnboompitten en pesto
  • Gerookte kip met mosterd-dragon mayonaise , amsterdams uitje en jonge spinazie
  • seranoham met meloen en geroosterde perziek
  • Opgerolde gerookte zalm , roomkaas, couscous, avocado en tomaten salsa
  • toastjes van suikerbrood met gerookte eendeborst en balsamico
  • Salade van bietjes, granny smith appel, granaatappel en pecannoten
  • Griekse salade van tomaat, olijven feta, zon tomaat en rode ui
  • couscous met mango, cashewnoten, groene asperges en sinaasappel vinaigrette

Hoofdgerechten:

  • Roergebakken biefstuk puntjes in stroganoff saus
  • Varkenshaas met paddenstoelen saus
  • Zalm stukjes met spinazie gele curry saus
  • Kleine schnitzels met gebakken champignon en ui
  • Lamscurry met spinazie en jonge aardappel
  • Krokante aardappel wedges met tuinkruiden
  • Basmati rijst met ras el hanout en knoflook
  • Sperciebonen met oregano boter
  • Pasta met walnoten- pesto saus
  • punjabi chole ( indiaase kikkererwten curry )

buffet - a

minimaal 20 personen  |27,50 per persoon

  • Verschillende broodsoorten en smeersels

Voorgerechten:

  • Carpaccio van rundvlees met rucola, grana padano, pijnboompitten en pesto
  • Gerookte kip met mosterd-dragon mayonaise , amsterdams uitje en jonge spinazie
  • Opgerolde gerookte zalm , roomkaas, couscous, avocado en tomaten salsa
  • Salade van bietjes, granny smith appel, granaatappel en pecannoten
  • Griekse salade van tomaat, olijven feta, zon tomaat en rode ui
  • couscous met mango, cashewnoten, groene asperges en sinaasappel vinaigrette

Hoofdgerechten:

  • Roergebakken biefstuk puntjes in stroganoff saus
  • Varkenshaas met paddenstoelen saus
  • Zalm stukjes met spinazie gele curry saus
  • Lamscurry met spinazie en jonge aardappel
  • Krokante aardappel wedges met tuinkruiden
  • Basmati rijst met ras el hanout en knoflook
  • Sperciebonen met oregano boter
  • quiche van zoete aardappel, pompoen en asperge

buffet - b

minimaal 20 personen | 32 per persoon

  • Verschillende broodsoorten en smeersels

Voorgerechten:

  • Zoete aardappel/ pompoensoep met suikerbrood croutons
  • opgerolde Carpaccio rolletjes van rundvlees met rucola, grana padano, pijnboompitten en pesto
  • Gerookte kip met mosterd-dragon mayonaise , amsterdams uitje en jonge spinazie
  • seranoham met meloen en geroosterde perziek
  • Opgerolde gerookte zalm , roomkaas, couscous, avocado en tomaten salsa
  • toastjes van suikerbrood met gerookte eendeborst en balsamico
  • Salade van bietjes, granny smith appel, granaatappel en pecannoten
  • Griekse salade van tomaat, olijven feta, zon tomaat en rode ui
  • couscous met mango, cashewnoten, groene asperges en sinaasappel vinaigrette

Hoofdgerechten:

  • Roergebakken biefstuk puntjes in stroganoff saus
  • Varkenshaas met paddenstoelen saus
  • Zalm stukjes met spinazie gele curry saus
  • Kleine schnitzels met gebakken champignon en ui
  • Lamscurry met spinazie en jonge aardappel
  • Krokante aardappel wedges met tuinkruiden
  • Basmati rijst met ras el hanout en knoflook
  • Sperciebonen met oregano boter
  • Pasta met walnoten- pesto saus
  • punjabi chole ( indiaase kikkererwten curry )

CONTACT 

(058) – 250 45 76
Ruiterskwartier 135A
Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

maandag: 09.00 – 22:00 
dinsdag: 09:00 – 22:00 
woensdag: 09.00 – 22:00 
donderdag: 09.00 – 23:00
vrijdag: 09:00 – 23:00
zaterdag: 09:00 – 23:00
zondag: 09:00 – 22:00

Gesloten:

eerste en tweede kerstdag

nieuwjaarsdag 1 januari 2024

DE LAZY LEMON EXPERIENCE

 

Heb jij het leuk gehad bij Lazy lemon?

jouw ervaring is belangrijk voor ons.

Lazylemon wordt jaarlijks gecontroleerd door Buro de wit (voedselveiligheid),

houdt zich aan de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) & privacy statement